روابط عمومی موسسه زیتون: بخش بسیاری از وقایع تاریخی صدر اسلام و حوادثی که از آنها میتوان به قلههای تاریخ اسلام و بهویژه شیعه تعبیر کرد، با وجود گذشت هزار و اندی سال از وقوع آنها ناگفته مانده و با وجود طرح شبهات و سوالات متعدد، نیازمند کندوکاوهای علمی، مطالعات دقیق و حتی نشستن پای درس اساتید برجسته حوزه و دانشگاه دارد.
کتابخانه تخصصی امام حسین (علیهالسلام) به عنوان مرجع دارای اعتبار به لحاظ دارا بودن منابع علمی مکتوب و غیر مکتوب، در میان بیش از 14 هزار عنوان کتاب به زبان فارسی با محوریت سیدالشهدا (علیهالسلام) مجلداتی نیز پیرامون دیگر ائمه و معصومین (علیهمالسلام) ازجمله شخصیت، سیره و رفتار زهرای مرضیه (سلامالله علیها) را در قفسههای خود گنجانده است.
این روزها که در حال و هوای ایام فاطمیه هستیم و منتسب به آن حضرت است، به جاست با هم مروری داشته باشیم بر برخی از عناوین کتابهایی که با محوریت شخصیت حضرت زهرا (سلامالله علیها) در دسترس مخاطبان و علاقهمندان قرار گرفته است.
ازجمله کتب فاطمی موجود در این کتابخانه میتوان به کتاب «حضرت زهرا در قرآن از منظر تفاسیر اهل سنت» اشاره کرد که به قلم «محمد یعقوب بشوی» و توسط انتشارات «بوستان کتاب» قم به چاپ رسیده است.
«آتش در حرم؛ سوگنامه حضرت زهرا علیهاسلام و گریزی بر مصائب کربلا» نوشته «علیرضا رجالی تهرانی»، «صدیقه کبری، حضرت فاطمه زهرا (س)» کار مشترک «سیدمنذر حکیم و عدی غریباوی» با ترجمه «عباس جلالی» و «بقیع: مناقب و مراثی حضرت فاطمه زهرا (س) و ائمه بقیع علیهمالسلام» مجموعه شعر «محمدعلی مجاهدی» از دیگر کتابهایی است که هریک به گونهای به شخصیت حضرت زهرا (سلامالله علیها) پرداخته است.
در دیگر قفسههای کتابخانه تخصصی امام حسین (علیهالسلام) هم کتاب «راز خداوند؛ چهل حدیث پیرامون حضرت زهرا سلامالله علیها»، «جلوههای رفتاری حضرت زهرا» اثر «عذرا انصاری»، کتاب پژوهش محور «رهآورد مبارزات حضرت زهرا؛ بررسی تاریخ سیاسی 75 روز پس از وفات پیامبر اسلام» اثر ماندگار «محمد دشتی» و همچنین کتاب «همراه با بانوی مینوی: سخنان حضرت زهرا (علیهاسلام) در مسجد پیامبر» اثر تحقیقی «حمید موسوی گرمارودی» و ترجمه «جواد حسینی» از عناوین مجلداتی هستند که با محوریت آن حضرت جمعآوری و در دسترس علاقهمندان قرار گرفته است.
برای مطالعه این بسته پیشنهادی و همچنین هزاران منبع مکتوب و دیجیتال پیرامون فرهنگ اهلبیت (علیهمالسلام) بهویژه حضرت حسین بن علی (علیهالسلام) میتوانید به وبسایت کتابخانه تخصصی امام حسین (علیهالسلام) به نشانی اینترنتی www.hussainlib.com مراجعه نمایید.